Assesories rambut

Bunga-bunga...

cekak rambut ni saya dapat idea time lewat malam before tido...mula2 buat buat untuk kawan2 rapat tempah je..maklum la, nak buat leceh skit..tapi mak kata nape xbuat byk2 n jual je...betul jugak kata mak tu...skrang da ramai yg menempah...saya jual satu RM15/pc je..Color boleh request..Berminat boleh e-mail saya..girlz_nis@yahoo.com.

Cekak rambut..

cekak rambut yg simple...macam2 color ader(bole request)...Hanya RM10.

Pengikat rambut

Pengikat rambut ni RM5/pair.Bole request color.

Brooch

Flower brooch

Kerongsang bunga kait ni macam2 color ader...Hanya RM4/pcs

Comel tak?

Kasut Baby yg comel....

Kasut baby ni saya kait sendiri...bole di pakai utk yg new born hingga 6 bulan...harga plak, rm30 je..Korang bole request color kalau nak..

Kasut stokin utk dewasa

Kasut stokin ni memula ader kawan husband yg request...katanye hujan2 ni duk rumah best jugak kalau pakai stokin kait ni..saya pikir2..last2 saya buat kasut stokin..designlah skit kan..kalau korang nak tempah bagi saya ukuran kaki k.Color pun bole request, harga RM70/pair.e-mail@col/sms saya k.

Friday, November 18, 2011

Koleksi saya...

Koleksi saya ini saya share ngan korang...byk lagi koleksi yang saya ader..but belum sempat nak update smua..insyaalah saya akan updatekan dalam masa terdekat ni k..

3 comments:

  1. Harap korang enjoy ngan koleksi ni k..yg baru akan menyusul..

    ReplyDelete
  2. wah menarik gak! nanti kita share link kat gobok annur ye

    ReplyDelete

There was an error in this gadget